Добавки

https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2023/08/bg-green-320x320.jpg
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2023/08/bg-green-320x320.jpg

Добавки

Въз основа на анализа на минералите и металите в косата може да се изготви специална програма с хранителни добавки.
Тя се базира на принципите на минералното балансиране в тялото. За разлика от хаотичния прием на хранителни добавки или заместващата терапия, тази програма може да отговори на реалните потребности на организма и да подобри нивата на енергия и клетъчния метаболизъм. Това от своя страна ще позволи на тялото да се детоксикира и лекува.
Поради комплексността на необходимия анализ програмите се изготвят с помощта на компютърен модел. Компютърните модели са създадени след стотици хиляди взети проби от коса и десетилетия опит.
В програмите се използват специално разработените за целта формули, които съчетават най-добре работещите витамини, минерали и други за конкретния тип оксидация, и особености на резултатите на клиента.
С най-често използваните формули можете да се запознаете по-долу.

Ние не продаваме хранителни добавки, но можем да Ви съдействаме, за да ги закупите.
Не е препоръчително да започвате прием на хранителни добавки без консултация със специалист.
Преди да започнете самолечение, моля, посъветвайте се с лекуващия Ви лекар или терапевт.
Предоставената на тази страница информация е с образователна и опознавателна цел.

Програма можете да поръчате от раздела "Поръчай тест", но само, ако вече имате направен или сега ще си направите EHA Тест.
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/endo-met_labs_limcomin_180_capsules.jpg
Цената на този продукт обикновено е около 65 лв.

Endo-met Limcomin

Limcomin се използва предимно, когато съотношението натрий/калий е по-малко от 2,5:1. Този продукт е формулиран и преформулиран от д-р Пол Ек специално за повишаване на съотношението натрий/калий. Ако съотношението е по-ниско, се дава повече от продукта.

Вторичната употреба на Limcomin е като средство за усилване на имунната система и може би за предотвратяване или дори за коригиране на инфекции в тялото. Дозировката може да се увеличи в случай на инфекция. Понякога д-р Ек препоръчва около 6 таблетки три пъти дневно при настинки, грип и други остри инфекции.

Една или две таблетки дневно могат да се използват през зимата, например за профилактика на настинка или грип.

Механизмът на действие на този продукт зависи главно от неговото минерално съдържание. Съдържа мед и манган, които повишават съотношението натрий/калий. Освен това съдържа малко цинк, който има тенденция да балансира медта и има тенденция да намалява съотношението натрий/калий. Витамин С може да повиши съотношението натрий/калий, докато витамин А балансира това и има тенденция леко да намали съотношението натрий/калий. Магнезият и витамин В6 също са склонни да балансират съотношението натрий/калий.

Една таблетка Limcomin съдържа количество на порция / % от дневната стойност
Витамин А (от витамин А палмитат) 750 IU / 15%
Витамин C (като аскорбинова киселина) 50 mg / 83%
Витамин B6 (от пиридоксин хидрохлорид) 10 mg / 500%
Калций (от калциев карбонат) 34 mg / 3%
Магнезий (от магнезиев хидролизиран оризов протеинов хелат) 20 mg / 5%
Мед (от меден хидролизиран оризов протеинов хелат) 0,75 mg / 37%
Цинк (от цинков хидролизиран оризов протеинов хелат) 8 mg / 53%
Манган (от манганов хидролизиран оризов протеинов хелат) 5 mg / 250%
Препоръчителна употреба: Една таблетка дневно или според указанията на лекар.
Как се доставя: Бутилки от 90 и 180 таблетки.

Тази информация за продукта е само за образователни цели.
Информацията за продукта и направените изявления не са предназначени за диагностициране, предотвратяване, лечение или излекуване на каквато и да е болест.
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/nak-up.png
Цената на този продукт обикновено е около 80 лв.

Na/K Up 2.0

Na/K UP се основава на оригиналната формула на д-р Пол Ек. Разликата е замяната на пиридоксин HCL с пиридоксал-5-фосфат, както и замяната с други форми на минерали и витамини, включително цинк, мед, магнезий, манган и витамин С.

Магнезиевият глицинат се препоръчва при стресови периоди, предменструален синдром и е формата, която се препоръчва като профилактично средство при диабет тип 2.
Оротовата киселина напоследък се използва като "стабилизиращ" агент за метални йони и за увеличаване на абсорбцията на някои хранителни вещества, като цинк, калий и магнезий.
Магнезиевият оротат има по-добра степен на абсорбция, по-висока бионаличност, оротовата киселина е способна да транспортира магнезий през клетката, като благоприятства вътреклетъчната концентрация на този минерал.
Магнезиевият оротат не показва неблагоприятен ефект по време и след приложение в сравнение с други магнезиеви соли, които предизвикват значителни слабителни ефекти, особено с оксидни, цитратни и сулфатни съединения.
Създадохме Limcomin на стероиди!
Хората се нуждаят от P5P, активната форма на B6, вместо от пиридоксин – който повечето добавки съдържат! Пиридоксинът, неактивната форма на В6, трябва да се преобразува в черния дроб от пиридоксал киназа, преди тялото да може да го използва! Тялото се нуждае от комплекс цинк-АТФ, за да работи този процес, но за съжаление при метаболитен стрес и токсичност от тежки метали, тази наличност на цинк-АТФ е намалена и не може да отговори на ензимните изисквания.

Този процес на преобразуване не работи добре при много хора! Това може да доведе до натрупване на пиридоксин, неактивната форма, във вашия черен дроб и кръв, които се конкурират със свързването с P5P рецептора.
Това всъщност може да доведе до симптоми на токсичност! Това е така, защото пиридоксинът блокира използването на P5P! Трябва да пиете P5P!

Na/K UP 2.0 е най-модерната форма на Limcomin, налична днес! Вярваме, че д-р Пол Ек би се гордял.
Na/K UP е формула с много хранителни вещества, предназначена да увеличи клетъчния натрий спрямо клетъчния калий в случаите, когато съществува NA/K инверсия, потвърдена от анализ на косата.
Толкова много може да се напише за съотношението Na/K и как то влияе върху клетъчното здраве и оптималната производителност. Нарича се „коефициент на жизненост“ с причина!
Na/K UP включва най-бионаличните аминокиселинни конюгати, включително цинков оротат, пиколинат и бисглицинат. Това е основен ъпгрейд от Limcomin от Endo-Met Labs.
Na/K UP се използва и за борба с инфекциите. След 10 години изследвания и 100 000 доклада за анализ на косата е установена „връзка с инфекцията“.

30-дневен запас, приеман по 1 капсула три пъти на ден.
Допълнителни факти
Доза: 1 капсула
Дози в опаковка: 90
Количество на порция / % от Дневна стойност
Витамин А (като ретинил палмитат) 225 mcg RAE / 25%
Витамин C (като калциев аскорбат) 50 mg / 55%
Витамин B6 (като P5P) 5 mg / 294%
Магнезий (като магнезиев оротат и глицинат) 20 mg / 5%
Цинк (като цинков пиколинат, оротат и глицинат) 8 mg / 73%
Мед (като меден бисглицинат) 750 mcg / 83%
Манган (като манганов глицинат) 5 mg / 217%
**Дневната стойност не е установена
Други съставки: хипромелоза (обвивка на капсулата), L-левцин, микрокристална целулоза).
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/endo-met_labs_paramin_180_capsules__27199.1560984035-731x1024-1.png
Цената на този продукт обикновено е около 65 лв.

Endo-met Paramin

Добавката Paramin е формулирана да осигури необходимия баланс на калций и магнезий. Добавката Paramin осигурява тези основни елементи в много добре усвоима форма, включително калциев и магнезиев цитрат и хелат. Този продукт също така съдържа поддържащи хранителни вещества, включително бор за подобряване на усвояването и използването на тези основни минерали.

Най-голямото количество Paramin се препоръчва за тези с четири ниски нива на електролити. Д-р Пол Ек откри, че тези хора се нуждаят от допълнителен парамин, за да „вкарат надбъбречните жлези в леглото“. Имайте предвид, че прекомерният парамин през деня може да причини сънливост в някои случаи. В този случай ние даваме повече от него в обедните и вечерните дози, за да компенсираме даването на по-малко сутрин, за да намалим чувството на умора.

Paramin помага за насърчаване на съня и почивката. Може да се даде повече на вечеря, преди лягане или посред нощ, ако човек се буди често, за да си почине. Повече може да се дава по всяко време на деня, за да се помогне при чувство на тревожност, нервност, тахикардия, предменструален синдром, мускулни крампи или раздразнителност. Той е безопасен и може да бъде най-ефективен за тези цели.

Една таблетка съдържа количество на порция / % дневна стойност
Калций (от калциево хидролизиран оризов протеин хелат и калциев цитрат) 250 mg / 25%
Магнезий (от магнезиев хидролизиран оризов протеин хелат и магнезиев цитрат) 150 mg / 37%
Витамин D3 (като холекалциферол) 133 IU / 33%
Бор (от борен глицинат хелат) 500 mg *
Препоръчителна употреба: Една таблетка дневно или според указанията на лекар.
Как се доставя: Бутилки от 90 и 180 таблетки.
* Дневната стойност не е установена

Тази информация за продукта е само за образователни цели.
Информацията за продукта и направените изявления не са предназначени за диагностициране, предотвратяване, лечение или излекуване на каквато и да е болест.
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/cal-mag-fusion.jpg
Цената на този продукт обикновено е около 86 лв.

Cal-Mag Fusion

Разгърнете безпрецедентния потенциал на калция и магнезия за укрепване на тялото ви на клетъчно ниво чрез въвеждането на нашата нова формула.
Изпитайте ненадмината абсорбция и несравними ползи с нашата уникална смес, създадена в съотношение 1,6:1 на калций към магнезий.
В тази формула е включен калциев фруктоборат, свръхестествена и идентична с природата форма на бор. Тази форма на бор има по-добро усвояване в сравнение с другите и поддържа здравословен метаболизъм на витамин D, хормонални нива, стави, кости, коса, кожа, нокти и възпалителна реакция.
Тази нова формула не би била пълна без витамин K2 MK7, който има положително въздействие върху остеопороза, сърдечно-съдови заболявания, паратироидни нарушения, церебрална парализа и подвижността на сперматозоидите.
Витамин К също може да предотврати отлагането на калций в артериите. Доказано е, че адекватен прием на витамин К2 намалява риска от съдово увреждане, тъй като той активира матриксния GLA протеин, който инхибира отлагането на калций в стените на артериите.
Тази забележителна формула също поддържа нормалната плътност на костите, подобрява имунитета, поддържа производството на хормони и нивата на енергия, намалява възпалението и помага за запазване на оптималната мускулна функция.
Също така добавихме таурин към Cal-Mag Fusion, който може да помогне за поддържане на оптимални вътреклетъчни нива на калций и магнезий.
Известно е, че калцият регулира митохондриалното окислително фосфорилиране за производство на АТФ. Следователно, регулирането на вътреклетъчната калциева хомеостаза от таурин подобрява производството на енергия и поддържането на митохондриалната функция.
Тауринът насърчава усвояването на магнезий, като го задържа в клетката, като по този начин максимизира вътреклетъчните концентрации на магнезий.
Вдъхновена от пионерската работа на д-р Пол Ек и д-р Ханс Нипер, нашата формула използва силата на калциевия и магнезиевия оротат заедно с други превъзходни хелати, за да проникне лесно през клетъчните мембрани; като по този начин се насочва към областите на тялото, които се нуждаят най-много от него.
Не пропускайте да откриете лечебната сила на Cal-Mag Fusion!

Две капсули съдържат количество на порция / % дневна стойност
Витамин D (като холекалциферол) 3,33 mcg / 17%
Калций (като калциев оротат, калциев бисглицинат хелат и калциев аспартат) 150 mg / 12%
Магнезий (като магнезиев оротат, като магнезиев бисглицинат хелат, буфериран – магнезиев бисглицинат хелат, магнезиев оксид и магнезиев тауринат) 90 mg / 21%
Таурин 160 mg*
Силиций (от бамбуково стъбло/екстракт от издънки) 1,5 mg *
Бор (като калциев фруктоборат) 600 mcg *
Витамин К (като менахинон-7) 40 mcg *
Други съставки: хипромелоза (капсула), микрокристална целулоза, L-левцин
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/endo-met_labs_megapan_90_capsules_bottle_front__23509.1560965235-768x1076-1.png
Цената на този продукт обикновено е около 65 лв.

Endo-met Megapan

Добавката Megapan UK е комплексен витаминно-минерален продукт. Добавката Megapan набляга на тези хранителни вещества, които корелират добре с тези, които имат забавена оксидация и метаболизъм. Тези хранителни вещества включват B-комплекс, особено B1, B3, B5 и B6. Други важни хранителни вещества в Mega-Pan са витамин С, витамин Е, манган, цинк и хром. Други хранителни вещества присъстват в следи от количества.

Това се препоръчва за всички бавни окислители, независимо от съотношението натрий/калий. Megapan може да подобри или ускори бавната скорост на окисление.

Една таблетка съдържа количество на порция / % дневна стойност
Витамин А (от палмитат) 1000 IU / 20%
Витамин C (като аскорбинова киселина) 200 mg / 333%
Витамин D3 (като холекалциферол) 50 IU / 12%
Витамин Е (като d-алфа токоферол киселина сукцинат) 40 IU / 133%
Тиамин (като тиамин хидрохлорид) 20 mg / 1333%
Рибофлавин 4 mg / 235%
Ниацин (като ниацинамид) 20 mg / 100%
Витамин B6 (като пиридоксин хидрохлорид) 10 mg / 500%
Фолиева киселина 400 mcg / 100%
Витамин B12 (като кобаламин концентрат) 50 mcg / 833%
Биотин 10 mcg / 3%
Пантотенова киселина (като калциев пантотенат) 20 mg / 200%
Йод (от водорасли) 115 mcg / 77%
Магнезий (от магнезиев хидролизиран оризов протеинов хелат) 30 mg / 8%
Цинк (от цинков хидролизиран оризов протеинов хелат) 2 mg / 13%
Селен (от L-селенометионин) 50 mcg / 72%
Манган (от манганов хидролизиран оризов протеинов хелат) 2 mg / 100%
Хром (от хидролизиран с хром оризов протеин хелат) 200 mcg / 167%
Калий (от хидролизиран с калий оризов протеин хелат) 30 mg / <1%
пара-аминобензоена киселина (PABA) 20 mg *
Инозитол 20 mg *
Биофлавоноиди от кора на цитрусови плодове 10 mg *
Препоръчителна употреба: Една таблетка дневно или според указанията на лекар.
Как се доставя: Бутилки от 90 и 180 таблетки.
* Дневната стойност не е установена

Тази информация за продукта е само за образователни цели.
Информацията за продукта и направените изявления не са предназначени за диагностициране, предотвратяване, лечение или излекуване на каквато и да е болест.
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/slowox.jpg
Цената на този продукт обикновено е около 113 лв.

Endo-met SlowOx

SlowOx е добавка с множество витамини и минерали за бавни окислители, видна от тест EHA и/или всеки, който иска да замени текущия си мултивитамини с превъзходен продукт!
Не се заблуждавайте да купувате други мултивитамини на пазара без добавени минерали или дори добавени минерали с лоша бионаличност!
SlowOx е подобрена версия на Megapan от Endo-Met labs.
SlowOx съдържа високо бионалични минерални съединения, включително минерални оротати, които значително подобряват здравето на митохондриите и мозъчната функция.
За разлика от Megapan и други мултивитамини, SlowOx включва комбинация от магнезиеви съединения във формулата си, като магнезиев оротат, глицинат и малат, за да подобри производството на енергия и да подобри сърдечно-съдовата функция!
Например магнезиевият глицинат се препоръчва при стресови периоди, предменструален синдром и е формата, която се препоръчва като профилактичен метод при диабет тип 2.
Оротовата киселина напоследък се използва като "стабилизиращ" агент за метални йони и за увеличаване на абсорбцията на някои хранителни вещества, като цинк, калий и магнезий.
Магнезиевият оротат има по-добра степен на усвояване, по-висока бионаличност и поради двете елементарни характеристики, оротовата киселина е способна да транспортира магнезий през клетката, като се възползва от вътреклетъчната концентрация на този минерал.
Магнезиевият оротат не показва неблагоприятен ефект по време и след приложение в сравнение с други магнезиеви соли, които предизвикват значителни слабителни ефекти, особено с оксидни, цитратни и сулфатни съединения.
SlowOx включва хранителни вещества, които ускоряват метаболизма.
Тези хранителни вещества включват активните B-комплекси, като Benfotiamine/TPP, Riboflavin 5 Phosphate, Adensylcobalamin, Methyl-Folate и P5P.
Други подобрени хранителни вещества в SlowOx са витамин С (като калциев аскорбат), витамин Е (включително токотриеноли), манганов бисглицинат, цинков оротат, калиев оротат, селен (като SelenoExcell) и хромов пиколинат и полиникотинат.
SlowOx включва и мощния PQQ, за да засили митохондриалната биогенеза и неврогенезата!
PQQ помага за растежа на нови митохондрии в стареещите клетки. Това е жизненоважно, защото с течение на времето клетъчната енергия намалява, тъй като митохондриите отслабват и умират. Резултатът е ускорено стареене на цялото тяло. PQQ улеснява производството на нови митохондрии и също така помага за енергизирането на съществуващите митохондрии.

30 дневен запас по две капсули 3 пъти на ден.

Количество на порция / % Дневна стойност
Витамин А (като ретинил палмитат) 300 mcg RAE / 33%
Витамин C (от калциев аскорбат) 200 mg / 222%
Витамин D (като холекалциферол) 125 mcg / 625%
Витамин Е (D-алфа токоферил киселина сукцинат / 80% & смесени токотриеноли / 20%) 40 mg / 267%
Тиамин (5 mg тиамин пирофосфат, 10 mg тиамин HCI) 15 mg / 1250%
Рибофлавин 4 mg / 308%
Ниацин (ниацинамид) 20 mg NE / 125%
Витамин В6 (от пиридоксал-5-фосфат) 5 mg / 294%
Фолат (LS-метилтетрахидрофолат калций) 340 mcg DFE / 85%
Витамин B12 (като 85% аденозилкобаламин и 15% метилкобаламин) 50 mcg / 208%
Биотин 10 mcg / 33%
Пантотенова киселина (калциев пантотенат) 20 mg / 400%
Йод (като келп, норвежки) 115 mcg / 77%
Магнезий (от 33% магнезиев оротат, 33% магнезиев глицинат, 33% магнезиев малат) 30 mg / 7%
Цинк (като цинков оротат) 2 mg / 18%
Селен (Selenoexcell) 50 mcg / 97%
Манган (като манганов бисглицинат) 2 mg / 87%
Хром (от 50% хром пиколинат и 50% хром полиникотинат) 100 mcg / 286%
Калий (като калиев оротат) 30 mg / 1%
Цитрусови биофлавоноиди 10 mg *
Бенфотиамин 5 mg *
PQQ (пиролохинолин хинон) 3 mg *
*Дневната стойност не е установена
Други съставки: Целулоза (капсула) Nu-Flow (оризов концентрат)
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/sbf-formula.jpg
Цената на този продукт обикновено е около 58 лв.

Endo-Met SBF-formula

Препоръчва се, когато скоростта на окисление е бърза и съотношението на натрий към калий е по-малко от около 2,5:1. SBF Formula е превъзходна за балансиране на бърза скорост на окисление и в същото време помага за балансиране на ниско съотношение натрий/калий.
Добавката Endo-Met SBF-Formula е специална комбинация от минерали, витамини и жлезисти концентрати.

Една таблетка съдържа количество на порция / % дневна стойност
Тиамин (като тиамин хидрохлорид) 10 mg / 667%
Магнезий (от магнезиев хидролизиран оризов протеин хелат и магнезиев аспартат) 133 mg / 33%
Мед (от меден хидролизиран оризов протеинов хелат) 1 mg / 50%
Калий (от калиев аспартат) 55 mg / 2%
Витамин D3 (като холекалциферол) 100 IU / 25%
Селен (от L-селенометионин) 50 mcg / 72%
Паратироидна субстанция (говежди) 140 mg *
Субстанция от тимус (говежди) 50 mg *
Магнезиев аспартат 125 mg *
Холин битартарат 100 mg *
L-метионин 100 mg *
L глутатион 500 mcg *
Калиев аспартат 125 mg *
Препоръчителна употреба: Една таблетка дневно или според указанията на лекар.
Как се доставя: Бутилки от 90 и 180 таблетки.
* Дневната стойност не е установена
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/stress-pack.jpg
Цената на този продукт обикновено е около 45 лв.

Endo-Met Stress Pak

Добавката Stress Pak е специфичен комплексен витаминно-минерален продукт. Тези хранителни вещества включват калций, витамин А, витамин В12, холин, пантотенова киселина, метионин, биофлавоноиди, цинк, йод и мед.

Една таблетка съдържа количество на порция / % дневна стойност
Витамин А (от рибено масло от черен дроб) 500 IU / 10%
Витамин D (от рибено масло от черен дроб) 50 IU / 12%
Витамин C (като аскорбинова киселина) 100 mg / 167%
Витамин Е (като d-алфа токоферил ацетат) 20 IU / 67%
Тиамин (като тиамин хидрохлорид) 2 mg / 133%
Рибофлавин 2 mg / 118%
Ниацин (като ниацинамид) 5 mg / 25%
Витамин B6 (като пиридоксин хидрохлорид) 20 mg / 1000%
Фолиева киселина 400 mcg / 100%
Витамин b12 (като кобаламин концентрат) 100 mcg / 1666%
Биотин 10 mcg / 3%
Пантотенова киселина (като калциев пантотенат) 100 mg / 1000%
Йод (от водорасли) 50 mcg / 67%
Калций (от калциево хидролизиран оризов протеинов хелат) 150 mg / 15%
Магнезий (от магнезиев хидролизиран оризов протеин хелат 50 mg / 13%
Мед (от меден хидролизиран оризов протеинов хелат) 500 mcg / 25%
Цинк (от цинков хидролизиран оризов протеинов хелат) 6 mg / 39%
Селен (от L-селенометионин) 100 mcg / 144%
Холин (от холин битартрат) 100 mg *
Инозитол 100 mg *
Биофлавоноиди от лимон 200 mg *
Препоръчителна употреба: Една таблетка дневно или според указанията на лекар.
Как се доставя: Бутилки от 90 и 180 таблетки.
* Дневната стойност не е установена

„Метаболитни пакети“ е името, използвано от лабораториите Endomet, за да опишат няколко специални хранителни формули. Те се препоръчват за различни ситуации въз основа на типа и степента на окисление на дадено лице.
Д-р Пол Ек създаде тези формули. Те са претърпели малки ревизии, тъй като са направени нови изследвания на формулите и на метаболитните типове. Те обаче остават доста сходни с първоначалната му концепция.
Стрес Пак се препоръчва, когато скоростта на окисление е бърза и съотношението на натрий към калий е над 2,5:1. Stress Pak помага за забавяне на прекалено бързата скорост на окисление.
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/endo-met_labs_gb3-_180_capsules__79308.1560972643-768x1076-1.png
Цената на този продукт обикновено е около 80 лв.

Endo-Met GB3

Мощна храносмилателна помощ при запек, кандида, паразити, бактерии и други, препоръчвана от много здравни специалисти
Добавката Endo-met GB-3 е мощна формула, съдържаща жлъчни киселини и синергични фактори. GB-3 е чудесна добавка при случаи на запек, IBS, кандида, паразити, бактерии и др. Добавката действа за подобряване на отделянето на жлъчка, което подпомага отстраняването на токсични метали (особено мед) от черния дроб. Жлъчните киселини също могат да имат слабителен ефект и са чудесни при запек.
Продуктът е направен от естествено срещащи се ензими, включително волска жлъчка, панкреатин и руска черна ряпа. Добре известно е, че може да се помогне при хронични заболявания. Премахване на паразити, отломки и други патогени в червата. Повечето хора днес имат някаква степен на чревна дисбиоза. Това означава наличие на инфекции, дрожди, паразити и друга флора или микроорганизми в червата, които не са идеални. GB-3 ще помогне да се убият много от тях.

Една таблетка съдържа количество на порция / % дневна стойност
Волска жлъчка 112 mg *
Панкреатин 4 X USP (свински) 160 mg *
Черна ряпа (Raphanus sativus) Корен 130 mg *
Препоръчителна употреба: Една таблетка дневно или според указанията на лекар до 3-3-3 (сутрин, следобед, вечер) При упорит запек, кандида и паразити.
Как се доставя: Бутилки от 90 и 180 таблетки.
* Дневната стойност не е установена

Тази информация за продукта е само за образователни цели.
Информацията за продукта и направените изявления не са предназначени за диагностициране, предотвратяване, лечение или излекуване на каквато и да е болест.
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/enzaid.jpg
Цената на този продукт обикновено е около 50 лв.

Endo-Met EnzAid

Ензаид се използва за подпомагане на храносмилането. Нишестето, мазнините и протеините се хидролизират с трипсин и химотрипсин.

Съставки: Стеаринова киселина (палма), микрокристална целулоза (растение), кроскармелоза натрий (растителна целулоза), силициев диоксид (силициев диоксид), магнезиев стеарат (палма), гума гуар (боб), хидроксипропил целулоза (растение), хипромелоза (растение) и глицерин ( зеленчук).

Една таблетка съдържа: Количество на порция / % дневна стойност
Корен от цвекло 100 mg*
Панкреатин 4x (свински) 75 mg *
Екстракт от волска жлъчка 65 mg*
Бетаин (от Betaine HCl 60 mg *
Липаза (свинска) 50 mg *
Папаин 49 mg *
Микозим (от Aspergillus oryzae) 35 mg *
Пепсин USP/NF (свински) 32,5 mg *
Ренин (говежди) 15 mg *
Цитрусов пектин целулоза 12,5 mg *
L-глутаминова киселина хидрохлорид 10 mg *
Малцова диастаза 7,5 mg *
* Дневната стойност не е установена

Свободен от: Този продукт не съдържа: казеин, царевица, млечни продукти, яйца, глутен, ГМО, лактоза, соя, пшеница, суроватка и мая
Употреба: Освен ако не е договорено друго с Вашия терапевт, 1 таблетка на ден по време или след хранене. Този продукт не е предназначен за употреба от деца под 3 години.
Хранителните добавки не са заместител на редовното хранене.

Предупреждения:
Дръжте далеч от деца.
Не превишавайте препоръчваната доза.
Ако сте подложени на лечение за медицинско състояние или ако сте бременна или кърмите, моля, първо се консултирайте с вашия лекар.
Количество: 90 таблетки
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/endo-met_labs_renamide_90_capsules_bottle_front___85586.1560980036.png
Цената на този продукт обикновено е около 56 лв.

Endo-met Renamide

Препоръчителна употреба: Една таблетка дневно или според указанията на лекар.
Как се доставя: Бутилки от 90 и 180 таблетки.
Всяка таблетка съдържа: Количество на порция / % дневна стойност
Витамин C (като аскорбинова киселина от царевица) 125 mg / 208%
Магнезий (от магнезиев хидролизиран оризов протеинов хелат) 5 mg / 1%
Манган (от манганов хидролизиран оризов протеинов хелат) 1 mg / 50%
Карбамид (като урея) 200 mg †
Uva Ursi (Мечо грозде) Листа 200 mg †
Субстанция за говежди бъбрек 100 mg †
Други съставки: микрокристална целулоза (растителна), стеаринова киселина (палмова). Кроскармелоза натрий (растителна целулоза), силициев диоксид (силициев диоксид), хипромелоза (растителна), етил целулоза, магнезиев стеарат (палмова), глицерин (растителна) и хидроксипропил целулоза (растителна).

Този продукт не съдържа: казеин, млечни продукти, яйца, глутен, ГМО, лактоза, соя, пшеница, суроватка и мая. Процентните дневни стойности се основават на дневна диета от 2000 калории в САЩ. † Дневната стойност не е установена Забележка: Маркираните в курсив елементи са съставки за покритие.
Renamide е формула за подпомагане на бъбреците и се разпространява от Endomet Laboratories във Финикс, Аризона. Съдържа лиофилизиран екстракт от бъбречни жлези, витамин С, карбамид и uva ursi. Този продукт е превъзходен за почти всеки днес. Употребите му включват:
Обща подкрепа за бъбреците, които са основни органи за детоксикация на тялото. По-конкретно, когато живакът, кадмият, никелът или оловото са повишени, тези метали често се натрупват и задръстват бъбреците. Приемането на Renamide или бъбречни жлези може да помогне за ускоряване на отстраняването на тези метали поради тази причина.
Подкрепа на „бъбречната чи“, която е известна в китайската медицина като седалище или резервоар на чи или жизнената сила на тялото. Това е свързано с надбъбречните жлези, но не се отнася изцяло за надбъбречните жлези, а включва и бъбреците. Това е подобно на стресовата теория за заболяването и затова надбъбречната жлеза често е полезна, както и поддържането на бъбреците.
Отличен за много случаи на високо кръвно налягане. Често задръстването на бъбреците играе важна роля при хипертония или високо кръвно налягане.
Отличен за други симптоми, вариращи от болка в средната и долната част на гърба, оток или подуване на глезените или краката, бъбречна недостатъчност, инфекции на пикочния мехур и бъбреците и може би за други състояния.
Поради всички горепосочени причини, бъбречната жлеза е продукт, който може да бъде добавен към всички хранителни балансиращи програми, ако желаете.
ДОЗИРОВКА
Обичайната доза Renamide, която съдържа 100 mg лиофилизирана бъбречна жлеза, е една или две таблетки с всяко хранене. В случаи на тежко бъбречно заболяване, дозата може временно да се увеличи до 5 три пъти дневно.
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/screen-shot-2019-08-28-at-10.41.39-am-768x832-1.png
Цената на този продукт обикновено е около 60 лв.

Endo-met Thyro-complex

Добавката Thyro Complex е продукт от множество жлези, предназначен да поддържа дейността на щитовидната жлеза. Добавката Thyro Complex не съдържа хормони и съдържа изсушен при ниска температура лиофилизиран материал от жлези.

Една капсула съдържа количество на порция / % дневна стойност
Йод (от водорасли) 900 mcg / 600%
Сурова концентрация на щитовидната жлеза (без тироксин) 60 mg *
Сурова надбъбречна конц. 30 mg *
Сурова концентрация на хипофизата 10 mg *
Конц. суров далак 10 mg *
Келп 180 mg *
Препоръчителна употреба: Една капсула дневно или според указанията на лекар.
Как се доставя: Бутилки от 90 и 180 капсули.
* Дневната стойност не е установена
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/endo-met_labs_endo-dren_180_capsules__39515.1560978745-768x1076-1.png
Цената на този продукт обикновено е около 60 лв.

Endo-met Endo-Dren

Добавката Endo-Dren съдържа говежди надбъбречен нуклеопротеин заедно с жизненоважни синергични хранителни вещества за подпомагане на възстановяването на нормалния надбъбречен отговор. Продуктите на жлезите съдържат полипептиди, ензими и нуклеопротеини, за които е доказано, че подобряват функцията на жлезите.

Една таблетка съдържа: Количество на порция / % дневна стойност
Витамин C (като аскорбинова киселина) 100 mg / 167%
Пантотенова киселина (от калциев пантотенат) 100 mg / 1000%
Калций (от калциев карбонат) 26 mg / 2%
Цинк (от цинков хидролизиран оризов протеинов хелат) 1,25 mg / 8%
Манган (от манганов хидролизиран оризов протеинов хелат) 1 mg / 50%
Калий (от хидролизиран с калий оризов протеин хелат) 25 mg / <1%
Говеждо надбъбречно вещество 100 mg *
Субстанция от говежди черен дроб 45 mg *
Бетаин хидрохлорид 25 mg *
Жлезите са обработени при ниска температура.
Препоръчителна употреба: Една таблетка дневно или според указанията на лекар.
Как се доставя: Бутилки от 90 и 180 таблетки.
* Дневната стойност не е установена
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/wso_thym_adren_90_tablets__73046.1442523298.500.750.png
Цената на този продукт обикновено е около 55 лв.

Endo-met Thym-Adren

Thym-Adren съдържа нуклеопротеин на тимуса и надбъбречната жлеза заедно със специална формула от синергични хранителни вещества. Thym-Adren обикновено се препоръчва за бързо и бързо смесено окисление.

Една таблетка съдържа количество на порция / % от дневната стойност
Витамин C (като аскорбинова киселина) 100 mg / 167%
Калций (от калциев карбонат) 41 mg / 4%
Цинк (като цинков хидролизиран оризов протеинов хелат) 5 mg / 33%
Мед (от меден хидролизиран оризов протеинов хелат) 0,25 mg / 12%
Манган (от манганов хидролизиран оризов протеинов хелат) 0,25 mg / 12%
Субстанция от тимус (говежди) 50 mg *
Надбъбречна субстанция (говежди) 15 mg *
Обезмаслен черен дроб 50 mg *
Екстракт от луковица чесън 5 mg *
Други съставки: Микрокристална целулоза (растителна), стеаринова киселина (палмова), кроскармелоза натрий (растителна целулоза), магнезиев стеарат (палмова), силициев диоксид (силициев диоксид), хидроксипропил целулоза (растителна) и глицерин (растителна).
Свободен от: Казеин, млечни продукти, яйца, глутен, лактоза, соя, фъстъци, ядки, риба, ракообразни миди, пшеница, суроватка и мая.
Употреба: Освен ако не е договорено друго с вашия терапевт, 3 таблетки на ден по време или след хранене.
Този продукт не е предназначен за употреба от деца под 3 години.
Хранителните добавки не са заместител на редовното хранене.

Предупреждения:
Дръжте далеч от деца.
Не превишавайте препоръчваната доза.
Ако сте подложени на лечение за медицинско състояние или ако сте бременна или кърмите, моля, първо се консултирайте с вашия лекар.
Количество: 90 табл
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/screen-shot-2019-09-03-at-10.52.45-am-768x1002-1.png
Цената на този продукт обикновено е около 32 лв.

Endo-met Kelp

Endo-met Kelp съдържа Atlantic Kelp за реминерализиране и подхранване на тялото.

Количество на порция / % дневна стойност
Келп (от Атлантика) 600 mg †

Други съставки: целулоза, хипромелоза (растителна), микрокристална целулоза (растителна), силициев диоксид (силициев диоксид) и магнезиев стеарат (палмова).
Този продукт не съдържа: казеин, царевица, млечни продукти, яйца, глутен, ГМО, лактоза, соя, пшеница, суроватка и мая.
Процентните дневни стойности се основават на дневна диета от 2000 калории в САЩ.
† Дневната стойност не е установена.
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/endo-met_labs_endo-veggies_180_capsules__23148.1560967165.png
Цената на този продукт обикновено е около 53 лв.

Endo-met Endo-veggies

Добавката Phytonutrients Endo-Veggies е лиофилизиран концентрат от зеленчуци за подобряване на цялостния хранителен прием на витамини, минерали, фибри, ензими и други фитохимични хранителни вещества, открити в зеленчуците.

Две зеленчукови капсули съдържат / % дневна стойност
Патентована смес от 1062 mg. *
n•zimes® (патентована смес: амилаза, протеаза, липаза, целулаза, листа от папая, фибри от корен от цвекло), Lactobacillus Acidophilus и Bifido longum (съдържа фруктоолигозахариди), корен от цвекло, калциев глюконат, ечемична трева, броколи, спирулина, пшеница трева, люцерна, спанак, зелеви листа, екстракт от зелен чай (стандартизиран до 50% полифеноли), моркови, листа от магданоз, зеле, овесени фибри, глюкоманан, активен въглен.
Препоръчителна употреба: Две капсули дневно или според указанията на лекар.
Как се доставя: Бутилки от 90 и 180 капсули.
* Дневната стойност не е установена
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/endo_a-c_180_tablets__10754.1522342953-1.png
Цената на този продукт обикновено е около 58 лв.

Endo-met Endo A-C

Endo A-C съдържа витамин А, витамин С и био-флавоноиди. Endo A-C се дава за подпомагане на дейността на имунната система и за осигуряване на източник на витамин С, без да предизвиква повишаване на нивата на натрий, което може да се случи, ако витамин С се дава самостоятелно.

Количество: 90 таблетки или 180 таблетки
Съставки: Микрокристална целулоза, кроскармелоза натрий, магнезиев растителен стеарат, силициев диоксид, филмово покритие (хипромелоза, глицерин и хидроксипропил целулоза).

Една таблетка съдържа: Количество на порция / % дневна стойност
Витамин А (като ретинил палмитат) 3500 IU / 70%
Витамин C (като аскорбинова киселина) 300 mg / 500%
Цитрусови биофлавоноиди 300 mg *
Рутин 30 mg *
Шипка на прах (rosa canina) 30 mg *
* Дневната стойност не е установена

Свободен от: Казеин, млечни продукти, яйца, глутен, лактоза, соя, пшеница, суроватка и мая, консерванти, синтетични оцветители, овкусители и аромати.
Информация за алергии: Този продукт може да съдържа следи от съставки, извлечени от риба.
Употреба: Освен ако не е договорено друго с вашия терапевт, 3 таблетки на ден по време или след хранене. Този продукт не е предназначен за употреба от деца под 3 години.

Предупреждения:
Дръжте далеч от деца.
Не превишавайте препоръчваната доза.
Ако сте подложени на лечение за медицинско състояние или ако сте бременна или кърмите, моля, първо се консултирайте с вашия лекар.
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/endo-met_labs_zinc_180_capsules__39674.1560978119-1.png
Цената на този продукт обикновено е около 30 лв.

Endo-met Zink

Цинкът е един от най-интересните и завладяващи минерали, необходими на нашите тела. Необходим е за стотици ензими, които контролират различни функции като зрението, слуха, здравето на кожата, косата, ноктите, съединителната тъкан, сексуалната функция, храносмилането, имунния отговор, зрението и др.

Endo-Met Zinc добавка.

Една таблетка съдържа количество на порция / % дневна стойност
Калций (от калциев карбонат) 68 mg / 7%
Цинк (от цинков хидролизиран оризов протеинов хелат) 22,5 mg / 150%
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/zinc-pro.png
Цената на този продукт обикновено е около 80 лв.

Zinc Matrix Pro

Zinc Matrix Pro е революционна добавка с цинк, създадена да поддържа здравето и благополучието на индивида.
Формулата Zinc Matrix Pro, ZMP, не прилича на никоя друга цинкова добавка на пазара.

ZMP съдържа 5 различни форми на най-добрите и бионалични форми на цинк на пазара днес!
Цинков оротат, цинков глицинат, цинков пиколинат, цинков метионин сулфат, цинков карнозин.

Цинкът ви помага да поддържате здрава имунна система.
Цинкът е важно хранително вещество за вашата кожа.
Цинкът помага за излекуването на червата.
Цинкът защитава зрението.
Цинкът помага за балансиране на кръвната захар и холестерола.
Цинкът подпомага заздравяването на рани.
Цинкът подобрява качеството на спермата и плодовитостта.
Цинкът помага при детоксикация на тежки метали.
…… списъкът продължава и продължава!

Чрез включването на най-бионаличните форми на цинк в добавка „всичко в едно“, ние драстично ускоряваме разрешаването на симптомите на дефицит на цинк.

Например, в едно проучване пациенти с Acrodermatitis Enteropathica (наследствена генетична форма на дефицит на цинк) се нуждаят от 30 до 45 mg цинк на ден като цинков сулфат, но само от 10 до 15 mg цинк на ден като цинков дипиколинат, за да избегнат надеждно връщането на кожен обрив при недостиг на цинк.

Единствената подобна цинкова добавка на пазара!

Не е възможно да получим всичките 5 различни вида цинк в ежедневната ни диета в необходимите количества или дори чрез използване на добавки с цинк, които обикновено съдържат само една или 2 форми на цинк.
ZMP съдържа и допълнителна съставка, която е добавена за подобряване на усвояването на цинк от червата, L-Cysteine.
Богатият на цистеин чревен протеин свързва цинка по време на трансмукозния транспорт на цинк и този CRIP функционира като вътреклетъчен носител на цинк

30-дневен запас, приемани по 2 капсули (50 mg) на ден.
Количество на порция / % Дневна стойност
Цинк (като цинков пиколинат, цинков оротат, цинков метионин сулфат, цинков глицинат, цинков карнозин) 50 mg / 456%
L-цистеин 100 мг
*Дневната стойност не е установена
Други съставки: целулоза (капсула), микрокристална целулоза, L-левцин.
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/selenium.jpg
Цената на този продукт обикновено е около 42 лв.

Endo-met Selenium

Селенът е очарователен елемент и този, който всъщност отваря цял свят от преживявания за човешките същества. С това имам предвид, че селенът е необходим за функционирането и развитието на определени области на мозъка, които отварят човек към по-висши емоции и по-висока мисъл. Освен това е основен минерал за функционирането на щитовидната жлеза, заедно с йода.

Добавката Endo-met Selenium е препарат от естествено хелатиран селен в основа на растителна култура.

Една капсула съдържа количество на порция / % дневна стойност
Селен (като аминокиселинен хелат на селен) 100 mcg / 143%
Грах на прах 100 mg *
Леща на прах 50 mg *
Брашно от просо 50 mg *
Хлорофил (като натриево-меден хлорофилин 1 mg *
Грахът, лещата и просото в този продукт са внимателно изсушени, за да се запазят техните естествени хранителни вещества.
Препоръчителна употреба: Една капсула дневно или според указанията на лекар.
Как се доставя: Бутилки от 90 и 180 капсули.
* Дневната стойност не е установена
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/epa-dha.jpg
Цената на този продукт обикновено е около 65 лв.

Endo-met EPA-DHA

Клиентите трябва да консумират 5000 iu витамин D3 и 3 капсули EPA-DHA 300 дневно или 3-4 кутии сардини всяка седмица. Този продукт съдържа рибени масла, които са богати на две дълговерижни мастни киселини, DHA и EPA. Мастните киселини от семейството на омега-3 стимулират производството на серия простагландин 3.

Една капсула съдържа: Количество на порция / % дневна стойност
EPA (ейкозапентаенова киселина) 150 mg *
DHA (докозахексаенова киселина) 90 mg *
Общо омега-3 мастни киселини 240 mg *
Препоръчителна употреба: Една капсула дневно или според указанията на лекар.
Как се доставя: Бутилки с 90 капсули.
* Дневната стойност не е установена

Цялата информация в тази статия е само за образователни цели. Не е за диагностициране, лечение, предписване или лечение на каквато и да е болест или здравословно състояние.
Омега-3 мастните киселини са много важни хранителни фактори, които са дефицитни в ежедневната диета на почти всеки. Най-важните от тях са EPA или ейкозапентаенова киселина и DHA или докозахексаенова киселина.
Има и други мастни киселини, като омега-6 и омега-9 мастни киселини. Повечето хора обаче получават много от тях от диетата си – всъщност твърде много в сравнение с омега-3 мастните киселини. Поради тази причина никога не препоръчвам добавка от омега 3-6-9. Предлагам само добавка от омега-3 мастни киселини.
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/vitamin_d_180__18098.1462890722.500.750.png
Цената на този продукт обикновено е около 42 лв.

Endo-met Vitamin D3

Витамин D е критично хранително вещество днес и може да помогне за предотвратяване на някои видове рак, сърдечни заболявания, диабет и други сериозни здравословни състояния. Витамин D влияе върху имунния отговор, сред много други системи на тялото.

Всяка желатинова капсула съдържа количество на порция / % от дневната стойност
Витамин D (като холекалциферол) 5000 I.U / 1250%
Други съставки: оризово брашно, желатин, растителен магнезиев стеарат, нишесте, захароза, царевично масло.
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/taurine.jpg
Цената на този продукт обикновено е около 69 лв.

Endo-met Taurine

Добавката Endo-Met Taurine е аминокиселина, необходима на централната нервна система като успокояващ невротрансмитер. Това е най-концентрираната аминокиселина в сърдечния мускул. Освен това е ключов компонент на жлъчката и като такъв е необходим за смилането на мастноразтворимите витамини и контрола на серумния холестерол. Добавката Endo-Met Taurine се намира в храни на животинска основа. Може да се синтезира в организма от цистеин и метионин с помощта на витамин B6. Вегетарианците са по-склонни да имат дефицит на таурин.

Една капсула съдържа: Количество на порция / % дневна стойност
Аминосулфонова киселина, която се среща естествено във висококачествени протеини. 500 mg *
Препоръчителна употреба: Една капсула дневно или според указанията на лекар.
Начин на доставка: Бутилки от 90 и 180 капсули.
* Дневната стойност не е установена
https://www.eha-bg.com/wp-content/uploads/2024/01/magnesium.jpg
Цената на този продукт обикновено е около 28 лв.

Endo-met Magnesium

ХЕЛАТИРАНА МАГНЕЗИЕВА ДОБАВКА
Препоръчителна употреба: Една таблетка дневно или според указанията на лекар.
Как се доставя: Бутилка от 90 и 180 таблетки.

Всяка таблетка съдържа: Количество на порция / % дневна стойност
Магнезий (от хелат на магнезиев хидролизиран оризов протеин) 133,3 mg / 33%

Други съставки: микрокристална целулоза (растителна), стеаринова киселина (палмова), кроскармелоза натрий (растителна целулоза), гума гуар (боб), магнезиев стеарат (палмова), хипромелоза (растителна), глицерин (растителна) и хидроксипропил целулоза (растителна).

Този продукт не съдържа: казеин, царевица, млечни продукти, яйца, глутен, ГМО, лактоза, соя, пшеница, суроватка и мая.
Процентните дневни стойности се основават на дневна диета от 2000 калории в САЩ.