За нас

LLD logo
LLD logo

За нас

Слушай текста

В EHA България, ние сме не само експерти в анализа на минералите и металите в организма, но и силно вярваме в силата им да променят качеството на живот.

Всичко започна с едно лично предизвикателство. След дълго търсене на причините за необичайни здравословни проблеми, безкрайни кръвни изследвания и консултации със специалисти, достигнахме до минералния анализ на коса.
Резултатите бяха поразителни и разкриха значителни минерални дисбаланси, и сериозна интоксикация с алуминий, които създаваха тежка симптоматика. В рамките на няколко месеца, след преодоляването на дисбалансите и детоксикацията на тежките метали се почувства значително подобрение. Тази лична трансформация, предизвика желанието да споделим този диагностичен инструмент с повече хора в България.

Започнахме обширно проучване в световен мащаб, за да открием най-добрите доставчици, извършващи анализ на минералите и металите в косата. Процесът ни доведе до множество лаборатории, всяка от които има свои собствени предимства и недостатъци. След задълбочена оценка и сравнение избрахме нашия партньор Life Line Diag LLC в Полша, не само заради високотехнологичната, качествена и прецизна работа при изследването на пробите, но и заради методологията, която е ключова за резултатите от този тип тест.

Разбирането на деликатния баланс на минералите в нашето тяло е от решаващо значение. Те играят ключова роля за клетъчната функция, производството на енергия и цялостната ни жизненост. За много от нас остават скрити, възможните дисбаланси и тяхното дълбоко въздействие върху здравето ни.

Открийте силата на минералния баланс и разкрийте най-добрата версия на себе си. Защото всеки кичур коса разказва история - нека превърнем вашата в история на здраве и жизненост.

EHA България